2011. november 30., szerda

Árvai Márta: Kezdetben - Jelenlegi ára: 350 Ft


Nincs egyetlen érző szívű ember sem, aki a felhőtlen éjszakai égboltra tekint, meg ne kérdezné önmagától: Mi a rendeltetése a csillogó égitesteknek, és mi az, ami a világmindenség rendjét megszabja? Sellye János professzor szerint minden gondolkodó emberben felmerülnek e kérdések: Honnan származik a világunk? Mi az élet és hogyan keletkezett? Mi az emberi lét értelme és rendeltetése?
Az evolúciós elmélet alapjaiban rendült meg, mert sem a világmindenség és az élet véletlenszerű keletkezését, sem a fejlődés spontán és előrehaladó mikéntjét nem támasztják alá a tudomány tényei és felfedezései, sőt inkább valószínűtlenné teszik azt. Az evolúciós elméletből fakadó önző életszemlélet (az erősebb legyőzi a gyengét), Isten létének tagadása, s ezáltal az Ő törvényének való engedelmesség tagadása hozzájárul a társadalom erkölcsi normáinak felbomlásához és egyre súlyosabb egyéni és társadalmi válságot okoz.
Tudományos tények valószínűvé tesznek egy mindent átfogó, intelligens lény létezését: Istent, mint az élet forrását, aki irányítja, fenntartja a világmindenséget.
 
130 x 198 mm, puha kötés, 48 oldal
Bibliaiskolák Közössége Könyvkiadó, Budapest


Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 08:45
. Árvai Márta: Kezdetben - Jelenlegi ára: 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése