2012. január 23., hétfő

Vízálló LED-sor és fényeffekt-vezérlő, kocsiba is! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Vízálló LED-sor és fényeffekt-vezérlő kocsiba, lakásba, stb.
Igényesen megtervezett fényeffekt, 2 darab LED-sorral és különálló vezérlődobozzal + kábelekkel egyben, készre szerelve eladó. A LED-sor vízálló, így a kocsi elejére is fel lehet szerelni. A LED-sorokat és a különálló, kisméretű vezérlődobozt 1 méteres szalagkábel köti össze. A LED-sorok hossza 2 x 20 cm, ezekre bármilyen színű 5mm-es LED-et rá lehet tenni. A termék ára a LED-eket is tartalmazza, azonban a drágább fajta LED-ek megemelhetik azt.
A mellékelt videón az eszköz képességei, effektjei tekinthetők meg, kék LED-sorral szerelve. Az effektek váltását a beépített effektváltó tesztgombbal végeztem(hang egy picivel elmarad a képtől): http: //www. youtube. com/watch? v=7YPnb9-JlWM
A kínai piacon kapható, olcsó utánzatok általában csak egyetlen, és/vagy igénytelenül összetákolt effektet képesek kiadni, míg ezzel az eszközzel bármit meg lehet csinálni!   Alkalmas autóba, lakásba, buszba, kamionba, diszkóba, stb. Kérem, a vásárlás előtt olvassa el a tájékoztatót!
LED-sorok:
A termék 2 darab, egyenként 20 cm hosszú LED-sort tartalmaz, így a kocsi elejére építés esetén az embléma nem zavar be, és egy erősen hajlított hűtőrács sem probléma. Vízálló, azonban búvárkodásra és dagonyára nem alkalmas. Hosszuk egyenként , és 18-18 darab LED található meg rajtuk. Általában víztiszta,   25-55 fokos, magasfényű(8000-15000mCd) LED-eket ültetek rá, a LED-ek színét minden esetven a vásárló határozhatja meg! Piros és zöld szín választása esetén a vételárat a LED-ek nem emelik. Minden más esetben felárat számolhatok fel a kiválasztott színnek megfelelően:
 - kék: 300Ft
 - narancs: 300Ft
 - pink(rózsaszín): 600Ft
 - cián: 600Ft
 - UV: 800Ft
 - vásárló által "hozott" LED: 0Ft
Vegyes színválasztás(maximum 3 szín) esetében nem átlagolok, a legdrábább szín alapján kerül meghatározásra a vételár. A vásárló által szállított LED-ek nem csökkentik a vételárat, azokat ugyanúgy be kell ültetni, tesztelni, áramfelvételt mérni és beállítani, stb.
Üres LED-sorok is kérhetők amennyiben a vásárló egy kis kézügyesség és forrasztási tapasztalat birtokában saját maga kívánja beültetni őket, azonban ez a vételárat nem csökkenti mivel a kimenő feszültséget változtathatóra kell beállítanom, és a vezérlő túlterhelése esetén a garanciális javítás is kizárt!
Vezérlés:
A készülék lelke egy kisméretű doboz, ez tartalmazza az effekteket előállító mikrokontrollert, a LED-ek áramfelvételéhez méretezett erősítőblokkot, illetve a stabil feszültséget előállító kapcsolóüzemű tápegységet. A beépített mikrokontroller segítségével tetszőleges fényeffektet be lehet programozni, ezután a kívánt effekt nyomógombbal állítható be. A vezérlő a kikapcsolás(tápfeszültség elvétele) után is megjegyzi az éppen játszott effektet(eltárolja a memóriában), így az újbóli bekapcsolás után nem kell azt beállítani. A vásárló kérésére memória nélkül is szállíthatom, ez esetben minden bekapcsoláskor ugyanaz az effekt fut.. Jelenleg a videókban látott effektek kérhetők díjtalanul, további effektek beprogramozása pluszköltséget jelent, mértéke az effekt bonyuloltságától/hosszától függően változik.
A stabil tápegységnek köszönhetően a LED-ek fényereje egy megadott feszültség(~10-11V) felett független a bemenő feszültségtől, így a motor túráztatása vagy a mélynyomók döngetése sem okoz kellemetlen vibrálást. Az effektek lejátszása még a jármű indítózása közben sem akad el, ezalatt legfeljebb a fényerőt nyomhatja le. A széles feszültségskálának köszönhetően bármely 24V-os tápellátású járműbe(busz, kamion, dömper, kukásautó, stb. ) is beépíthető, átlakító nélkül. A tápegység kapcsolóüzemű, tehát a vezérlő nem melegszik mivel nem fűti el a maradék feszültséget.
A vezérlődoboz:
 - méretei:   7. 5 * 3. 5 * 2. 0 cm
 - tápfeszültség: 8-28V , 10-11 V felett a fényerő is stabil
 - áramfelvétel: effekttől, LED-típustól és feszültségtől függően 50 mA - 1. 2 A
 - LED-sor zárlat védelem: 0. 8 - 1. 5 A -es áramkorlát a LED-sorhoz igazítva
 - vezérlő zárlat védelem: nincs, a biztosítékról a vásárlónak kell gondoskodnia!
 - tápellátás csatlakozója: 3 érintkezős csoki
 - effektváltó csatlakozója: tápellátás mellet a 3. kimenet
 - kimenet(LED-sorok) csatlakozója: 2 darab ML10 (2x5-ös tűsor)
Bekötése egyszerű, csak a + és - kapcsokat kell áram alá helyezni(felcserélés esetén nem megy tönkre! ), illetve a 3. kimenetre egy nyomógombot kötni. A tápfeszültség megszakításával a vezérlő kikapcsolható.
A tápkapcsolóról, effektváltó nyomógombról, illetve a tápellátáshoz+effektváltáshoz szükséges vezetékről és a védőbiztosítékról a vásárlónak kell gondoskodnia! Távirányítót nem tudok hozzá adni, egyébként bármilyen, relés kimenettel rendelkező távirányító szett illeszthető hozzá.
Szalagkábel:
A szalagkábel a könnyebb beépíthetőség érdekében a vezérlődobozból és a LED-sorokról is egyaránt kihúzható. A LED-sorok szimmetrikusak, így büntetlenül felcserélhetőek. A szalagkábel hossza LED-soronként külön-külön 1 méter, a képeken a bemutató kedvéért rövidebb szalagkábel szerepel. Természetesen hosszabb kábel is kérhető, ez méterenként 500Ft-os felárat jelent.
Figyelem!
A termék készítője nem vállal felelősséget a beépítéssel és használattal kapcsolatosan semmilyen káreseményért, tűzesetért, baleset okozásáért, hatósági büntetésért, stb. Kérem vegye figyelembe hogy az eszköz alkalmas a közúti közlekedés rendjének megzavarására, ezen kívül elvakíthatja a többi közlekedőt és az utastérbe szerelés esetén a gépkocsivezetőt is. Csak olyan helyen kapcsolja be ahol ez megengedett(pl. parkolóban, magánterületen, versenypályán, diszkó parkolójában, stb. )! A közút szélén/autópálya leállósávjában parkoló autó is közlekedőnek számít! Műszaki vizsga alkalmával legalább a két LED-sort el kell távolítani!
Vásárlási feltételek
Az eszköz minden esetben tesztelt, működőképes.
A garancia a gyártási hibák javítására vonatkozik. A garancia lejárta/elvesztése után a beszerzést nem igénylő hibákat továbbra is ingyen javítom, azonban a szállítás költségeit 100%-ban a vásárló állja.
Személyesen Budapest XI. vagy II. -en(BME, Petőfi híd, Mammut - alkalomtól függ hogy hol! ) illetve Zala megyében Csonkahegyhát és Zalaegerszeg környékén lehet átvenni, megtekinteni, illetve banki előre utalás, befizetés(bármely K&H bankfiókban) esetén postázom. A banki befizetés díjtalan, és ehhez nem kell bankszámlával rendelkeznie. A postaköltség egy csomagra 500Ft, több termék megvásárlásával postaköltséget takaríthat meg! A pénz megérkezése után 2-5 munkanappal postára adom, amennyiben a kívánt színű LED-ek beszerzése nem tart tovább.
Figyelem! Budapesti átvételre havonta 1 vagy 2 alkalommal tudok lehetőséget biztosítani.
A korábbi rossz tapasztalatok miatt utánvéttel nem postázok.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-10 03:04
. Vízálló LED-sor és fényeffekt-vezérlő, kocsiba is! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése